Skype name: novarent1Skype Pratite nas: Facebook

Kontakt Telefoni: +381 61 5 000 222
Viber WatsApp +381 63 46 11 11

Kontakt email: office@novarent.rs

CENE SU NA BAZI "SVE UKLJUČENO" - bez skrivenih troškova. Pozovite nas za više informacija

Radno vreme: Radnim danima i vikendom 07-24h

Za vreme praznika u Srbiji

Za vreme praznika u Srbiji

BEOGRAD

Kako najavljuju gradske vlasti, Lepa Brena, Stiven Sigal sa bendom, kao i Tropiko bend nastupiće u novogodišnjoj noći ispred Skupštine, dok će dan kasnije građani i njihovi gosti moći da uživaju u nastupu Svetlane Cece Ražnatović.

Goran Vesić, gradski menadžer je najavio da će na proslavi dočeka Nove Godine , od 29. decembra do 1. januara biti ukupno četiri koncerta.

Ispred Doma Narodne skupštine organizovaće se četiri koncerta. U utorak, 29. decembra Beograđani i svi posetioci će imati priliku da uživaju u koncertu grupe Miligram, dok će u sredu 30. decembra nastupiti grupa Van Gog i Željko Joksimović , izjavio je Vesić, predsednik Odbora za proslavu Nove godine u Beogradu.

Za reprizu dočeka Nove godine, 1. januara, će nastupiti Svetlana Ceca Ražnatović.

Što se tiče parkinga u Beogradu, još uvek nema zvaničnih najava o besplatnom parkiranju u svim parking zonama, kao što je bio slučaj prethodnih godina. Može se očekivati da će parking biti besplatan 01.01, 02.01. i 07.01.2016 kao prethodnih godina. Javne garaže će raditi normalno. Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja vezano za parking i parking zone u beogradu, možete se obratiti JKP Parking servisu Beograd na 0113035400.

Plaćanje parkinga možete izvršiti putem SMS poruke, isključivo sa karticom jednog od tri mobilna operatora Srbije (MTS, Telenor, VIP).

I zona SMS na 9111 po ceni od 56.00 RSD

II zona SMS na 9112 po ceni od 48.00 RSD

III zona SMS na 9113 po ceni od 41.00 RSD

U tekstu poruke nevedite registraciju vozila (Npr ukoliko su oznake BG 555-NV, tekst poruke će glasiti bg555nv). Cene su za sat vremena parkinga.

 

NOVI SAD

U Novom Sadu se za doček nove godine očekuje rock n roll spektakl. Na gradskom trgu, Novosađane i turiste će zabavljati Van Gogh, Partibrejkersi i Love Hunters. Za reprizu Nove godine će nastupati gudači, a Pravoslavnu novu godinu možete dočekati uz Gorana Bregovića, umesto ranije najavljenog violiniste Lajko Feliksa.

U Novom Sadu jedan sat parkinga u crvenoj zoni košta 55.00 RSD, SMS porukom na 8211, tekst poruke glasi isto kao i za parking u Beogradu. Cena parkinga u plavoj zovi je 45.00 RSD, SMS poruka se šalje na broj 8212 a u beloj zoni započeti sat košta 30.00 RSD i SMS poruku šaljete na 8218. Dnevna karta košta 100.00 RSD, slanjem SMS poruke na broj 8215.

Akcije u Novarent Rent a Car agenciji

Besplatna dodatna oprema

Ukoliko su Vam potrebni GPS navigacija, ili sedišta za decu, na zahtev ovu dodatnu opremu dobijate potpuno besplatno. Prvi put putujete u neko mesto? GPS navigacija može biti od velike pomoći, da najkraćim putem, najbrže i najbezbednije stignete na svoje odredište.

Klikni za više informacija

Cene su na bazi SVE UKLJUČENO

Ne dozvolite sebi neprijatne situacije u vidu neočekivanih/skrivenih troškova. Ukoliko iznajmite vozilo u NOVA RENT-u, imate ALL INCLUSIVE uslugu, što znači da su u cenu uračunati neograničena kilometraža, full kasko osiguranje (obavezan je zapisnik policije u slučaju nezgode ili štete), zeleni karton, svi porezi i takse, tako da skrivenih troškova nema.

Klikni za više informacija