Skype name: novarent1Skype Pratite nas: Facebook

Kontakt Telefoni: +381 61 5 000 222
Viber WatsApp +381 63 46 11 11

Kontakt email: office@novarent.rs

CENE SU NA BAZI "SVE UKLJUČENO" - bez skrivenih troškova. Pozovite nas za više informacija

Radno vreme: Radnim danima i vikendom 07-24h

WIFI u automobilu!

WIFI u automobilu!

 

 

Nova Rent je od nedavno uvela novu uslugu, a to je iznajmljivanje rutera sa neograničenim internetom, dostupnim u celoj Srbiji. Rešili smo da izađemo u susret našim klijentima na sve učestalije zahteve za ovom uslugom. Svi budući korisnici naših usluga, od 01. februara 2018. godine imaće mogućnost da uz automobil iznajme i ruter sa neograničenim bežičnim internetom i to po veoma povoljnim cenama.

O pogodnostima ove usluge ne moramo puno pisati. Ostanite "online" bez rominga. Ipak, naša preporuka je da vozači tokom vožnje, ovu novu uslugu koriste isključivo za internet pozive uz "handsfree" ili podešavanje željene adrese na internet mapama pre vožnje. Međutim, ostali saputnici se mogu opustiti i uživati uz filmove, muziku, društvene mreže i slično.

Korišćenje wifi rutera je veoma jednostavno, što možete pogledati u video zapisu u dnu strane ili jednostavnim klikom ovde.

Cene najma ovog rutera zavise od broja dana, što možete pogledati ispod:

 

1-4 dana------------2.5€/dan
5-8 dana--------------2€/dan
9-15 dana-----------1,5€/dan
16 i više dana---------1€/dan

 

 

Akcije u Novarent Rent a Car agenciji

Besplatna dodatna oprema

Ukoliko su Vam potrebni GPS navigacija, ili sedišta za decu, na zahtev ovu dodatnu opremu dobijate potpuno besplatno. Prvi put putujete u neko mesto? GPS navigacija može biti od velike pomoći, da najkraćim putem, najbrže i najbezbednije stignete na svoje odredište.

Klikni za više informacija

Cene su na bazi SVE UKLJUČENO

Ne dozvolite sebi neprijatne situacije u vidu neočekivanih/skrivenih troškova. Ukoliko iznajmite vozilo u NOVA RENT-u, imate ALL INCLUSIVE uslugu, što znači da su u cenu uračunati neograničena kilometraža, full kasko osiguranje (obavezan je zapisnik policije u slučaju nezgode ili štete), zeleni karton, svi porezi i takse, tako da skrivenih troškova nema.

Klikni za više informacija