Skype name: novarent1Skype Pratite nas: Facebook

Kontakt Telefoni: +381 61 5 000 222
Viber WatsApp +381 63 46 11 11

Kontakt email: office@novarent.rs

CENE SU NA BAZI "SVE UKLJUČENO" - bez skrivenih troškova. Pozovite nas za više informacija

Radno vreme: Radnim danima i vikendom 07-24h

Trasa Beogradskog Maratona

Trasa Beogradskog Maratona

Pažnja vozači!

U nedelju 14.04.2019. godine u 10 časova, pod sloganom ,, Trči, uživaj, pomozi nekome", počinje 32. Beogradski Maraton.

Čak 83 linije gradskog prevoza prevoziće putnike izmenjanim trasama. Veliki broj ulica biće zatvoren za saobraćaj do 19:00, ali neke ulice će se puštati za saobraćaj nešto ranije, od 16,17 i 18 časova.

Naš savet svim sugrađanima je da bez preke potrebe ne sedaju u automobile. Ukoliko ipak morate na put, najbolje bi bilo da se na vreme informišete kuda i kada možete proći. Takođe, nemojte ostavljati automobil parkiran čak ni na parking mestu, ako je ono sastavni deo kolovoza kojim će se trčati maraton, jer ćete svog četvorotočkaša morati da potražite na nekom obližnjem parkingu.

Za kompletan sadržaj maratona kliknite ovde.

 

 

Akcije u Novarent Rent a Car agenciji

Besplatna dodatna oprema

Ukoliko su Vam potrebni GPS navigacija, ili sedišta za decu, na zahtev ovu dodatnu opremu dobijate potpuno besplatno. Prvi put putujete u neko mesto? GPS navigacija može biti od velike pomoći, da najkraćim putem, najbrže i najbezbednije stignete na svoje odredište.

Klikni za više informacija

Cene su na bazi SVE UKLJUČENO

Ne dozvolite sebi neprijatne situacije u vidu neočekivanih/skrivenih troškova. Ukoliko iznajmite vozilo u NOVA RENT-u, imate ALL INCLUSIVE uslugu, što znači da su u cenu uračunati neograničena kilometraža, full kasko osiguranje (obavezan je zapisnik policije u slučaju nezgode ili štete), zeleni karton, svi porezi i takse, tako da skrivenih troškova nema.

Klikni za više informacija