Skype name: novarent1Skype Pratite nas: Facebook

Kontakt Telefoni: +381 61 5 000 222
+381 63 46 11 11

Kontakt email: office@novarent.rs

CENE SU NA BAZI "SVE UKLJUČENO" - bez skrivenih troškova. Pozovite nas za više informacija

Radno vreme: Radnim danima i vikendom 07-24h

SOKOBANjA 2020

SOKOBANjA 2020
Sokobanja je lociarana u središnjem delu jugoistočne Srbije, u istoimenoj kotlini, na nadmorskoj visini oko 400 m i sa svih strana je "ograđena" planinama - Rtnjem na severu, Ozrenom na jugu, Devicom na jugoistoku, Slemenom na istoku i Bukovikom na zapadu. Od autoputa E -75 udaljena je oko 30 kilometara, od Niša i niškog aerodroma 60 kilometara, od Beograda oko 230 kilometara, a od Novog Sada oko 320 kilometara. Kroz Sokobanju protiče reka Moravica koja na zapadu kotline gradi Bovansku klisuru. Najniže delove Sokobanje odlikuju umerene klimatske karakteristike, koje odgovaraju obeležjima srednje visinske klime, a u obodnim planinskim delovima teritorije zastupljen je planinski klimatski tip. Glavne karakteristike ovog područja su topla leta i hladne, oštre zime. Prostor Sokobanje karakterišu klimatske karakteristike koje joj daju obeležja klimatskog lečilišta, odnosno vazdušne banje jer u okolini Sokobanje nema nijednog zagadjivača vazduha. Osim ovoga, za Sokobanju je karakteristična ruža vetrova koja se formira iznad kotline, kao i bogatstvo vazduha negativnim jonima. Sokobanja poseduje šest termomineralnih izvora koji se koriste u lečenju različitih oboljenja. Osim toga ovi izvori pogoduju prevenciji, pa se poslednjih godina sve više koriste i za odmor i rekreaciju turista.

Akcije u Novarent Rent a Car agenciji

Besplatna dodatna oprema

Ukoliko su Vam potrebni GPS navigacija, ili sedišta za decu, na zahtev ovu dodatnu opremu dobijate potpuno besplatno. Prvi put putujete u neko mesto? GPS navigacija može biti od velike pomoći, da najkraćim putem, najbrže i najbezbednije stignete na svoje odredište.

Klikni za više informacija

Cene su na bazi SVE UKLJUČENO

Ne dozvolite sebi neprijatne situacije u vidu neočekivanih/skrivenih troškova. Ukoliko iznajmite vozilo u NOVA RENT-u, imate ALL INCLUSIVE uslugu, što znači da su u cenu uračunati neograničena kilometraža, full kasko osiguranje (obavezan je zapisnik policije u slučaju nezgode ili štete), zeleni karton, svi porezi i takse, tako da skrivenih troškova nema.

Klikni za više informacija