Skype name: novarent1Skype Pratite nas: Facebook

Kontakt Telefoni: +381 61 5 000 222
Viber WatsApp +381 63 46 11 11

Kontakt email: office@novarent.rs

CENE SU NA BAZI "SVE UKLJUČENO" - bez skrivenih troškova. Pozovite nas za više informacija

Radno vreme: Radnim danima i vikendom 07-24h

Posetite u Srbiji

Posetite u Srbiji

Srbija ima bezbroj interesantnih destinacija koje bi trebalo posetiti. Mi smo izabrali nekoliko najinteresantnijih.

 

Beograd – 1,1 milion noćenja / 59,7 hiljada poseta 

 

Najposećenije mesto u Srbiji je, prestonica zemlje, Beograd. Broj stranih turista povećan je za oko 10 odsto i kada su u pitanju noćenja i posete glavnom gradu. Ubedljivo je najposećenije mesto u Srbiji i poseti ga, praktično, više stranih turista nego sva ostala turistička mesta u Srbiji zajedno.

 

Smeštajni i kapaciteti za organizaciju velikih događaja i kongresa, bogato kulturno-istorijsko nasleđe, noćni život, različite manifestacije poput festivalia, koncerata, kao i sportskih događaja su svakako razlozi koji u velikoj meri pomažu turistima da se odluče da dođu u srpsku prestonicu. Avio-saobraćaj i direktni letovi iz mnogih zemalja, takođe, doprinose tome, kažu iz Turističke organizacije Srbije.

 

 

2. Novi Sad – 183,2 hiljade / 86,8 hiljada

 

Ovaj grad je, takođe, zabeležio porast stranih turista i to od oko osam odsto kada su u pitanju noćenja, odnosno oko 13 odsto kada su u pitanju dolasci stranih turista. Festival EXIT nesumnjivo je jedan od razloga posete stranih državljana.

 

15. Sokobanja – 10,6 hiljada noćenja / 2,7 hiljada poseta

 

Broj noćenja koja su strani turisti ostvarili u ovoj banji uvećan je za čak 100 odsto, dok je broj poseta uvećan za skoro 74 odsto. S obzirom na to, Sokobanja je, procentualno, ostvarila najveći napredak u broju poseta turista.

 

16. Stara planina – 8,6 hiljada / 2,7 hiljada

 

Izgradnja hotela Falkensteiner, kao i ski-staze, svakako je doprinela porastu broja noćenja stranih turista, kojih je na ovoj planini bilo čak 46 odsto više nego 2013. godine.

Akcije u Novarent Rent a Car agenciji

Besplatna dodatna oprema

Ukoliko su Vam potrebni GPS navigacija, ili sedišta za decu, na zahtev ovu dodatnu opremu dobijate potpuno besplatno. Prvi put putujete u neko mesto? GPS navigacija može biti od velike pomoći, da najkraćim putem, najbrže i najbezbednije stignete na svoje odredište.

Klikni za više informacija

Cene su na bazi SVE UKLJUČENO

Ne dozvolite sebi neprijatne situacije u vidu neočekivanih/skrivenih troškova. Ukoliko iznajmite vozilo u NOVA RENT-u, imate ALL INCLUSIVE uslugu, što znači da su u cenu uračunati neograničena kilometraža, full kasko osiguranje (obavezan je zapisnik policije u slučaju nezgode ili štete), zeleni karton, svi porezi i takse, tako da skrivenih troškova nema.

Klikni za više informacija