Skype name: novarent1Skype Pratite nas: Facebook

Kontakt Telefoni: +381 61 5 000 222
Viber WatsApp +381 63 46 11 11

Kontakt email: office@novarent.rs

CENE SU NA BAZI "SVE UKLJUČENO" - bez skrivenih troškova. Pozovite nas za više informacija

Radno vreme: Radnim danima i vikendom 07-24h

Odaberite idealnu kategoriju vozila za vas

Odaberite idealnu kategoriju vozila za vas

U zavisnosti od vaših zahteva i potreba, Nova rent se trudi da izađe u susret svim klijentima. Ukoliko niste sigurni koja kategogija vozila je idealna za vas, zajedno ćemo izabrati pravo rešenje. Vozila iz klase "manji automobili" su najbolja opcija ukoliko ćete najviše kilometara preći u gradskoj zoni. Ako biste ipak da ostavite dobar utisak pogledajte ponudu "luksuzni automobili". Za veće grupe, do 8 osoba, idealna je naša ponuda kombija iz klase "veliki automobili", dok za porodična putovanja preporučujemo automobile iz ponude "srednji automobili" i "veliki automobili".

Naše ljubazno i iskusno osoblje ce vam dati iskrenu preporuku ukoliko niste sigurni koje vozilo vam je potrebno.

Sva vozila poseduju obaveznu opremu, a po želji možete rezervisati GPS navigaciju, sedište za dete ili auto punjač za telefon potpuno besplatno. Takođe, sva vozila su redovno proveravana, kontrolisana i tehnički održavana u predviđenim vremenskim intervalima.

Nova Rent agencija vam je takođe omogućila usluge "iznajmi vozača" i "transfer - uslužna vožnja".

Odlučite se za Nova Rent rent a car i upustite se u vašu bezbednu i ugodnu vožnju.

Pogledajte našu ponudu vozila.

Akcije u Novarent Rent a Car agenciji

Besplatna dodatna oprema

Ukoliko su Vam potrebni GPS navigacija, ili sedišta za decu, na zahtev ovu dodatnu opremu dobijate potpuno besplatno. Prvi put putujete u neko mesto? GPS navigacija može biti od velike pomoći, da najkraćim putem, najbrže i najbezbednije stignete na svoje odredište.

Klikni za više informacija

Cene su na bazi SVE UKLJUČENO

Ne dozvolite sebi neprijatne situacije u vidu neočekivanih/skrivenih troškova. Ukoliko iznajmite vozilo u NOVA RENT-u, imate ALL INCLUSIVE uslugu, što znači da su u cenu uračunati neograničena kilometraža, full kasko osiguranje (obavezan je zapisnik policije u slučaju nezgode ili štete), zeleni karton, svi porezi i takse, tako da skrivenih troškova nema.

Klikni za više informacija