Skype name: novarent1Skype Pratite nas: Facebook

Kontakt Telefoni: +381 61 5 000 222
+381 63 46 11 11

Kontakt email: office@novarent.rs

CENE SU NA BAZI "SVE UKLJUČENO" - bez skrivenih troškova. Pozovite nas za više informacija

Radno vreme: Radnim danima i vikendom 07-24h

Obavezna dezinfekcija svih automobila

Obavezna dezinfekcija svih automobila

Usled osetljivosti posla iznajmljivanja automobila, doneli smo odluku o preventivnoj dezinfekciji svih naših vozila. Ova odluka odnosi se na svako pojedinačno izdavanje, odnosno neposredno pre predavanja vozila korisniku. Na ovaj način želimo da doprinesemo bezbednosti svih naših klijenata, ali i naših zaposlenih. Vodeći proizvođači automobila su na svojim internet stranicama podelili savete na koji način je najbolje dezinfikovati automobil i koja sredstva se mogu koristiti a da ne ošteti unutrašnjost vozila. Po ugledu na neke od njih, snimili smo i sopstveni video koji prikazuje na koji način ćemo tretirati svaki naš automobil. Dezinfekcionim sredstvom tretiramo sve potencijalno kontaminirane površine. Poprskamo i obrišemo sve ručke, kvake, prekidače kako spolja, tako i iznutra. A kako sve to izgleda, pogledajte video:

 

Nova Rent - rent a car Beograd

Akcije u Novarent Rent a Car agenciji

Besplatna dodatna oprema

Ukoliko su Vam potrebni GPS navigacija, ili sedišta za decu, na zahtev ovu dodatnu opremu dobijate potpuno besplatno. Prvi put putujete u neko mesto? GPS navigacija može biti od velike pomoći, da najkraćim putem, najbrže i najbezbednije stignete na svoje odredište.

Klikni za više informacija

Cene su na bazi SVE UKLJUČENO

Ne dozvolite sebi neprijatne situacije u vidu neočekivanih/skrivenih troškova. Ukoliko iznajmite vozilo u NOVA RENT-u, imate ALL INCLUSIVE uslugu, što znači da su u cenu uračunati neograničena kilometraža, full kasko osiguranje (obavezan je zapisnik policije u slučaju nezgode ili štete), zeleni karton, svi porezi i takse, tako da skrivenih troškova nema.

Klikni za više informacija