Skype name: novarent1Skype Pratite nas: Facebook

Kontakt Telefoni: +381 61 5 000 222
Viber WatsApp +381 63 46 11 11

Kontakt email: office@novarent.rs

CENE SU NA BAZI "SVE UKLJUČENO" - bez skrivenih troškova. Pozovite nas za više informacija

Radno vreme: Radnim danima i vikendom 07-24h

Novo u ponudi: Nova Mercedes V klasa AUTOMATIK

Novo u ponudi: Nova Mercedes V klasa AUTOMATIK

Da li vam je potrebna vožnja od aerodroma do ili kroz grad, ili biste se uputili na duže putovanje, zašto pristajati na kompromise? Probajte našu novu Mercedes V klasu sa automatskim menjačem u LUX varijanti po najpovoljnijim uslovima. Prepustite se čarima vožnje u novoj V klasi. Nemački inžinjeri su mislili na svaki detalj, kako vezano za moćni dizel agregat, tako i što se enterijera tiče. Vaše je samo da uživate u vožnji.

Kontaktirajte nas radi više informacija.

 

Najpovoljniji rent a car Beograd - Nova Rent

Akcije u Novarent Rent a Car agenciji

Besplatna dodatna oprema

Ukoliko su Vam potrebni GPS navigacija, ili sedišta za decu, na zahtev ovu dodatnu opremu dobijate potpuno besplatno. Prvi put putujete u neko mesto? GPS navigacija može biti od velike pomoći, da najkraćim putem, najbrže i najbezbednije stignete na svoje odredište.

Klikni za više informacija

Cene su na bazi SVE UKLJUČENO

Ne dozvolite sebi neprijatne situacije u vidu neočekivanih/skrivenih troškova. Ukoliko iznajmite vozilo u NOVA RENT-u, imate ALL INCLUSIVE uslugu, što znači da su u cenu uračunati neograničena kilometraža, full kasko osiguranje (obavezan je zapisnik policije u slučaju nezgode ili štete), zeleni karton, svi porezi i takse, tako da skrivenih troškova nema.

Klikni za više informacija