Skype name: novarent1Skype Pratite nas: Facebook

Kontakt Telefoni: +381 61 5 000 222
+381 63 46 11 11

Kontakt email: office@novarent.rs

CENE SU NA BAZI "SVE UKLJUČENO" - bez skrivenih troškova. Pozovite nas za više informacija

Radno vreme: Radnim danima i vikendom 07-24h

Kako registrovati auto u vanrednoj situaciji?

Kako registrovati auto u vanrednoj situaciji?
S obzirom na vanredno stanje u kom se nalazimo, Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je da će se registracije automobila vršiti isključivo na šalterima tehničkih pregleda, koji u sklopu svojih usluga izdaju i registracione nalepnice. Ukoliko nemate potrebu za nekim promenama u saobraćajnoj dozvoli, sve završavate odmah. Ako do izmena mora doći (promena adrese, vlasništva itd), morate se informisati putem e mail-a: upravazaupravneposlove@mup.gov.rs Naš savet je da se pre polaska na tehnički pregled raspitate da li izdaju nalpnice, kao i da li je potrebno rezervisati termin. Na licu mesta platićete polisu osiguranja i sve ostale troškove. Lica starija od 65 godina koja zbog vanrednog stanja ne mogu napuštati svoje domove, svoje automobile mogu registrovati uz pomoć užih članova porodice. Kako notari do kraja vanrednog stanja neće overavati ovlašćenja, dovoljno je da vlasnik vozila, svojom rukum napiše da ovlašćuje nekoga od bližih članova porodice da u njegovo ime registruje auto, uz sve svoje podatke iz lične karte i na kraju potpiše. Nosilac ovlašćenja moraće da ponese svoju i ličnu kartu vlasnika vozila na tehnički pregled. Dobra vest u vezi registracije tokom vanrednog stanja je ta, da svako ko ima ,,kvačice" na registracionim tablicama moći će da produži registraciju bez zamene. Nakon okončanja vanrednog stanja, MUP će izbaciti rokove za zamenu takvih tablica.

Akcije u Novarent Rent a Car agenciji

Besplatna dodatna oprema

Ukoliko su Vam potrebni GPS navigacija, ili sedišta za decu, na zahtev ovu dodatnu opremu dobijate potpuno besplatno. Prvi put putujete u neko mesto? GPS navigacija može biti od velike pomoći, da najkraćim putem, najbrže i najbezbednije stignete na svoje odredište.

Klikni za više informacija

Cene su na bazi SVE UKLJUČENO

Ne dozvolite sebi neprijatne situacije u vidu neočekivanih/skrivenih troškova. Ukoliko iznajmite vozilo u NOVA RENT-u, imate ALL INCLUSIVE uslugu, što znači da su u cenu uračunati neograničena kilometraža, full kasko osiguranje (obavezan je zapisnik policije u slučaju nezgode ili štete), zeleni karton, svi porezi i takse, tako da skrivenih troškova nema.

Klikni za više informacija