Skype name: novarent1Skype Pratite nas: Facebook

Kontakt Telefoni: +381 61 5 000 222
Viber WatsApp +381 63 46 11 11

Kontakt email: office@novarent.rs

CENE SU NA BAZI "SVE UKLJUČENO" - bez skrivenih troškova. Pozovite nas za više informacija

Radno vreme: Radnim danima i vikendom 07-24h

Kako postaviti lance za sneg

Kako postaviti lance za sneg

Često se susrećemo sa problemom "kako postaviti lance za sneg". Ovaj poduhvat se neretko pretvori u višeminutno smrzavanje bespotrebno.

Lanci spadaju u obaveznu opremu automobila samo onda kada je to propisano saobraćajnim znakom, a postavljaju se kada se na kolovozu nalaze naslage snega ili leda.

Ipak, ako se suočite sa situacijom da morate postaviti lance za snag, spremili smo vam video, kako bi ste se upoznali sa bržim i lakšim načinom postavljanja.

Ukoliko se radi o zaglavljivanju pokraj puta, ili manjoj uzbrdici neposredno pre vašeg cilja, često vam može pomoći postavljanje na samo jedan točak. Za učestale i strmije uspone i nizbrdice, savetuje se postavljanje na oba POGONSKA točka.

Korišćenje ove opreme po čistom kolovozu može izazvati oštećenja samih lanaca i guma automobila i sl. Ne postoji osiguranje koje pokriva ovakva oštećenja, pa se korisnicima rent a car usluga (a i svim ostalim vozačima) savetuje savesno korišćenje kako bi izbegli nepotrebne troškove.

A kako postaviti lance za sneg za samo nekoliko minuta, pogledajte na ovom snimku.

*Ukoliko imate lance za sneg koji nisu kao na snimku, možete koristiti istu tehniku.

Nova Rent rent a car Beograd

Akcije u Novarent Rent a Car agenciji

Besplatna dodatna oprema

Ukoliko su Vam potrebni GPS navigacija, ili sedišta za decu, na zahtev ovu dodatnu opremu dobijate potpuno besplatno. Prvi put putujete u neko mesto? GPS navigacija može biti od velike pomoći, da najkraćim putem, najbrže i najbezbednije stignete na svoje odredište.

Klikni za više informacija

Cene su na bazi SVE UKLJUČENO

Ne dozvolite sebi neprijatne situacije u vidu neočekivanih/skrivenih troškova. Ukoliko iznajmite vozilo u NOVA RENT-u, imate ALL INCLUSIVE uslugu, što znači da su u cenu uračunati neograničena kilometraža, full kasko osiguranje (obavezan je zapisnik policije u slučaju nezgode ili štete), zeleni karton, svi porezi i takse, tako da skrivenih troškova nema.

Klikni za više informacija