Skype name: novarent1Skype Pratite nas: Facebook

Kontakt Telefoni: +381 61 5 000 222
Viber WatsApp +381 63 46 11 11

Kontakt email: office@novarent.rs

CENE SU NA BAZI "SVE UKLJUČENO" - bez skrivenih troškova. Pozovite nas za više informacija

Radno vreme: Radnim danima i vikendom 07-24h

Iznajmite automobil na aerodromu u Nišu! Rent a car Niš

Iznajmite automobil na aerodromu u Nišu! Rent a car Niš

Od 05. Marta 2017. godine naša agencija uvodi novu ponudu. Reč je o iznajmljivanju automobila na Aerodromu u Nišu. S obzirom na povećani broj letova na niškom aerodromu, odlučili smo da proširimo našu ponudu i u ovom gradu i tako izađemo u susret nekim stalnim, a i novim korisnicima naše rent a car agencije.

Bez obzira na veće cene rent a car usluga u Nišu (i do 30% u odnosu na Beograd), za ovu uslugu naše agencije, važiće zvanični cenovnik na našoj internet stranici.

Automobil možete rezervisati pozivom na brojeve +381615000222 i +38163461111 ili putem e-mail  -a, kao i preko aplikacija Viber i WhatsApp .

Za sve dodatne informacije molimo da nas kontaktirate, a ostale kontakt detalje možete pogledati ovde 

Akcije u Novarent Rent a Car agenciji

Besplatna dodatna oprema

Ukoliko su Vam potrebni GPS navigacija, ili sedišta za decu, na zahtev ovu dodatnu opremu dobijate potpuno besplatno. Prvi put putujete u neko mesto? GPS navigacija može biti od velike pomoći, da najkraćim putem, najbrže i najbezbednije stignete na svoje odredište.

Klikni za više informacija

Cene su na bazi SVE UKLJUČENO

Ne dozvolite sebi neprijatne situacije u vidu neočekivanih/skrivenih troškova. Ukoliko iznajmite vozilo u NOVA RENT-u, imate ALL INCLUSIVE uslugu, što znači da su u cenu uračunati neograničena kilometraža, full kasko osiguranje (obavezan je zapisnik policije u slučaju nezgode ili štete), zeleni karton, svi porezi i takse, tako da skrivenih troškova nema.

Klikni za više informacija