Skype name: novarent1Skype Pratite nas: Facebook

Kontakt Telefoni: +381 61 5 000 222
Viber WatsApp +381 63 46 11 11

Kontakt email: office@novarent.rs

CENE SU NA BAZI "SVE UKLJUČENO" - bez skrivenih troškova. Pozovite nas za više informacija

Radno vreme: Radnim danima i vikendom 07-24h

Cene ulaznica za 54. međunarodni sajam automobila u Beogradu (2018.)

Cene ulaznica za 54. međunarodni sajam automobila u Beogradu (2018.)

Pod sloganom "DDOR Bg car show" 22. marta 2018. u 10 časova počinje 54. međunarodni sajam automobila u Beogradu i trajaće do srede 28. marta 2018. godine, do 19 časova. Uporedo sa ovom manifestacijom, održaće se i  sajam motocikala pod nazivom "Motopassion".

Sajam će trajati 7 dana, a radno vreme će biti od 10 do 20 časova svim danima, osim poslednjeg dana sajma, kada će se kapije zatvoriti jedan čas ranije. 

Omiljene četvorotočkaše moći ćete da pogledate u halama 1, 1A, 2, 3, 3A, 4 i 5, dok će motocikli biti izloženi u halama 7,8 i 9 beogradskog sajma. Ponuda rezervnih delova, derivata naftne industrije, auto-galanterije, kozmetike, tuning i garažno-servisne opreme biće smešteni u halama 1A, 2A, 2B i 3A.

Pojedinačne ulaznice koštaće 300 RSD, dok će grupne, koje podrazumevaju najmanje 20 osoba koštati 200 RSD. Za grupne ulaznice za đake i studente potrebno je izdvojiti 150 RSD po osobi, uz đačku knjižicu ili indeks na uvid. Za kupovinu grupnih ulaznica potrebno je dostaviti spisak ljudi sa punim imenom i prezimenom, overen pečatom firme (ili obrazovne ustanove) i potpisom ovlašćenog lica. Posebne pogodnosti imaće roditelji sa decom do 16 godina starosti, za koje je namenjen utorak 27. mart, pod nazivom "Family Day". Cena ovih ulaznica iznosiće ukupno 500 RSD za sve članove  jedne porodice. Parking će koštati 100 RSD po započetom satu.

Novitet ovogodišnjeg Salona automobila biće ista hala za premium modele svih izlagača, a to je hala 3

Na sajmu će biti prikazan rekordan broj automobilskih brendova, kao i veliki broj premijera . Detaljnije o spisku izlagača i pratećem programu po danima možete pogledati ovde.

Akcije u Novarent Rent a Car agenciji

Besplatna dodatna oprema

Ukoliko su Vam potrebni GPS navigacija, ili sedišta za decu, na zahtev ovu dodatnu opremu dobijate potpuno besplatno. Prvi put putujete u neko mesto? GPS navigacija može biti od velike pomoći, da najkraćim putem, najbrže i najbezbednije stignete na svoje odredište.

Klikni za više informacija

Cene su na bazi SVE UKLJUČENO

Ne dozvolite sebi neprijatne situacije u vidu neočekivanih/skrivenih troškova. Ukoliko iznajmite vozilo u NOVA RENT-u, imate ALL INCLUSIVE uslugu, što znači da su u cenu uračunati neograničena kilometraža, full kasko osiguranje (obavezan je zapisnik policije u slučaju nezgode ili štete), zeleni karton, svi porezi i takse, tako da skrivenih troškova nema.

Klikni za više informacija