Skype name: novarent1Skype Pratite nas: Facebook

Kontakt Telefoni: +381 61 5 000 222
Viber WatsApp +381 63 46 11 11

Kontakt email: office@novarent.rs

CENE SU NA BAZI "SVE UKLJUČENO" - bez skrivenih troškova. Pozovite nas za više informacija

Radno vreme: Radnim danima i vikendom 07-24h

Blog

DOGAĐAJI U SRBIJI MAJ, JUN, JUL I AVGUST 2019

Srbija kao zemlja bogate tradicije i kulture, obiluje mnogim kulturnim, obrazovnim, turističkim, zabavnim i drugim sadržajima. Izdvajamo samo deo događaja i manifestacija u našoj, za turizam veoma interesantnoj zemlji, koje možete obići i posetiti tokom majskih, junskih, julskih i avgustovskih dana u 2019. godini.

Vidi više

Posetite u Srbiji

U Srbiji se tokom cele godine organizuju mnogi kulturni, zabavni, tradicionalni i sportski događaji, pokazujući kreativnu snagu i duhovno zdravlje ove zemlje. Danas je Srbija savremena evropska demokratska država, na putu ka članstvu u Evropskoj Uniji, u kojoj svakodnevno borave raznolike grupe turista – od mladih bekpekera do učesnika kongresa i sajmova.

Vidi više

Nacionalni park Šar-planina

Šar-planina predstavlja visok južni obod Srbije, prostirući se u dužini od 85 km, na granici sa Makedonijom. Svoje ime je zaslužila, kako se uglavnom smatra, zbog šarenila planinskog pejzaža, kontrasta i živosti boja kojima ju je priroda oslikala. Kako bi se zaštitile njene izuzetne vrednosti, ustanovljen je Nacionalni park „Šar planina“ 1993.godine.

Vidi više

Odaberite idealnu kategoriju vozila za vas

U zavisnosti od vasih zahteva i potreba, Nova rent se trudi da izadje u susret svim klijentima. Ukoliko niste sigurni koja kategogija vozila je idealna za vas, zajedno cemo izabrati pravo resenje. Vozila iz klase "manji automobili" su najbolja opcija ukoliko cete najvise kilometara preci u gradskoj zoni.

Vidi više

Za vreme praznika u Srbiji

Dočekajte Novogodišnje i Božićne praznike u Srbiji. Širom Srbije, "najluđu noć" možete dočekati na nekom gradskom trgu, uz organizovani muzički program, ili u nekom od popularnih klubova ili kafana.

Vidi više

Naknada štete zbog udarnih rupa na kolovozu

Šta uraditi prilikom nastanka štete na vašem automobilu, nakon nailaska na udarnu rupu na kolovozu? Da li nastala šteta može da se naplati i kako?

Vidi više

Cene ulaznica za 54. međunarodni sajam automobila u Beogradu (2019.)

U petak 22. marta, od 10 časova pod sloganom "U retrovizoru" počinje 54. međunarodni sajam automobila u Beogradu, kao i međunarodni sajam motocikala "Motopassion". Pogledajte šta vas sve očekuje od strane izlagača, kao i kolike će biti cene ulaznica i parkinga.

Vidi više

Obavezna zimska oprema u Srbiji od 01. Novembra!

Od prvog Novembra, prema važećem Pravilniku, u Srbiji morate imati obaveznu zimsku opremu. Šta tačno to podrazumeva, kao i obavezna zimska oprema okolnih zemalja možete pročitati u ovom članku.

Vidi više

Iznajmite automobil na aerodromu u Nišu! Rent a car Niš

Nova ponuda u našoj agenciji! Iznajmite automobil na aerodromu u Nišu!

Vidi više

Kopaonik - Ski opening 2017/18

Vidi više

Kako postaviti lance za sneg

Kako postaviti lance za sneg? Lako i brzo ! Pogledajte snimak.

Vidi više

WIFI u automobilu!

Iznajmite WIFI ruter sa neograničenim internetom uz automobil!

Vidi više

15% popusta u Nova Rent rent a car Beograd

Velika akcija u Nova Rent - rent a car Beograd! Vozite u Januaru, Februaru i Martu 15% povoljnije!

Vidi više

Sneg na krovu automobila = kazna 5000 dinara!

Ukoliko učestvujete u saobraćaju sa automobilom koji ima naslage snega na krovu, rizikujete kaznu od 5000 dinara.

Vidi više

Novo u ponudi: Nova Mercedes V klasa AUTOMATIK

Novo u ponudi kompanije Nova Rent rent a car Beograd - potpuno nova Mercedes V klasa u LUX varijanti, sa automatskim menjačem...

Vidi više

Trasa Beogradskog Maratona

Pažnja vozači! U nedelju 14.04.2019. u 10 časova počinje 32. Beogradski Maraton. Pogledajte mapu koje delove grada treba izbegavati.

Vidi više

Akcije u Novarent Rent a Car agenciji

Besplatna dodatna oprema

Ukoliko su Vam potrebni GPS navigacija, ili sedišta za decu, na zahtev ovu dodatnu opremu dobijate potpuno besplatno. Prvi put putujete u neko mesto? GPS navigacija može biti od velike pomoći, da najkraćim putem, najbrže i najbezbednije stignete na svoje odredište.

Klikni za više informacija

Cene su na bazi SVE UKLJUČENO

Ne dozvolite sebi neprijatne situacije u vidu neočekivanih/skrivenih troškova. Ukoliko iznajmite vozilo u NOVA RENT-u, imate ALL INCLUSIVE uslugu, što znači da su u cenu uračunati neograničena kilometraža, full kasko osiguranje (obavezan je zapisnik policije u slučaju nezgode ili štete), zeleni karton, svi porezi i takse, tako da skrivenih troškova nema.

Klikni za više informacija